Uitleg

 

Op dit moment bevindt Travel Quest zich nog in de bèta fase, er staat één Quest online. Deze Quest bestaat uit vijf rondes. Als je alle rondes succesvol doorloopt kun je achtereenvolgens de gate, het werelddeel, het land, de stad en de eindbestemming achterhalen. Iedere ronde is anders. Voorafgaand aan de rondes wordt iedere keer uitgelegd wat precies de bedoeling is.

 

Met uitzondering van ronde 1 is iedere ronde beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord moet je invullen voordat je de desbetreffende ronde kunt spelen. Het antwoord van ronde 1 is het wachtwoord van ronde 2. Het antwoord van ronde 2 is het wachtwoord van ronde 3, enzovoorts. Je moet dus iedere ronde succesvol doorlopen voordat je verder kunt naar de volgende. De wachtwoorden worden geschreven zonder hoofdletters en speciale leestekens. 

 

Het is toegestaan om tijdens de Quest gebruik te maken van Google of een andere zoekmachine. Hoe minder je dit doet hoe knapper dat uiteraard is, maar je zult merken dat het ook met het gebruik van internet nog best lastig zal zijn om alle rondes succesvol te doorlopen. Als je tijdens de Quest vragen of opmerkingen hebt kun je ook contact opnemen via de onderstaande contactgegevens. We doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 

Heb jij genoeg kennis om alle vragen te beantwoorden? Ben jij slim genoeg om alle raadsels en puzzels op te lossen? Weet jij het werelddeel, land en de stad razendsnel te achterhalen? Kun jij alle wachtwoorden vinden en ontdekken wat de eindbestemming van deze Quest is? Succes!

 

Klik hier om te beginnen met 'de Bèta Quest'.